20 Godina Sa Vama
Vesti

Oficijalni Sajt RTV MLAVA – 20 Godina Tradicije

Radio  Mlava je prvi radio na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi, osnovan 23. Februara 1994. godine.

Pet godina kasnije sa radom počinje i prva televizija, TV Mlava, 1. decembra 1998.

Od samog nastanka, pažljivo osluškujući želje i potrebe, najpre gledalaca i slušalaca na teritoriji opštne, a potom i Braničevskog okruga i Istočne Srbije, RTV Mlava svoj program bazira na  sopstvenoj produkciji,  informisanjem građana o dešavanjima u lokalu i promovišući, najpre lepotu  i potencijale ovoga kraja, netaknutu prirodu, bogato kulturno-istorijsko nasleđe, tradiciju i muziku koju karakteriše spoj srpskog i vlaškog melosa.

Kako sa ovih prostora veliki broj ljudi živi i radi u zapadnoevropskim zemljama , po nekim procenama svaki četvrti, RTV Mlava u tom odnosu svoj program posvećuje našoj dijaspori, snimajući  emisijie sa našim ljudima u inostranstvu,  u Italiji, Austriji, Nemačkoj, održavajući i negujući vezu između matice i dijaspore.

Marketinški pristup RTV Mlava – održati i proširiti partnerski odnos sa oglašivačima, kroz kvalitetnu realizaciju promotivnih  projekata.

Naša misija – održavanje kvalitetne i kontinuirane komunikacije sa gledaocima, kako bi i dalje proizvodili kvalitetan program, prema želji gledalaca i održali visok procenat gledanosti.

Naša vizija  -biti najsnažnija medijska kuća u ovom delu Srbije.

 

https://www.youtube.com/user/rtvmlava

About the author

v5I3MzvEK7

1 Comment

Click here to post a comment