foto: Opština Veliko Gradište
Vesti

Javni uvid Plana detaljne regulacije aerodroma Srebrno jezero

Opštinska uprava opštine Veliko Gradište, Odeljenje za urbanizam i imovinsko – pravne poslove obaveštava građane će se održati javni uvide povodom izrade nacrta Plana detaljne regulacije aerodroma Srebrno jezero u opštini Veliko Gradište i Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu Plana detaljne regulacije aerodroma Srebrno jezero u opštini Veliko Gradište.

Javni uvid u nacrt planskog dokumenta i izveštaj o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu obaviće se u trajanju od 30 dana, počev od 23.03.2021. godine, zaključno sa 22.04.2021. godine.

Planska dokumentacija biće izložena u zgradi Opštinske uprave opštine Veliko Gradište, 12220 Veliko Gradište, Žitni trg br. 1, kao i na internet stranici Opštine Veliko Gradište (www.velikogradiste.rs).

Zainteresovanim pravnim i fizičkim licima, koja će vršiti uvid u izloženu plansku dokumentaciju, Odeljenje za urbanizam i imovinsko – pravne poslove pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć. Dodatne informacije se mogu dobiti svakog radnog dana toku javnog uvida, u kancelariji br. 11. od 08 do 13. časova.

Primedbe se mogu dostaviti tokom trajanja javnog uvida Opštinskoj upravi opštine Veliko Gradište, Odeljenju za urbanizam i imovinsko – pravne poslove, 12220 Veliko Gradište, Žitni trg br. 1, lično na pisarnici ili poštom, zaključno sa 22.04.2021. godine do 13. časova.

Po završetku javnog uvida, održaće se javna sednica Komisije za planove, 20.05.2021. godine, u Svečanoj sali Opštine Veliko Gradište Žitni Trg broj 1, sa početkom u 13. sati.

Javnoj sednici Komisije za planove mogu prisustvovati sva fizička lica i predstavnici pravnih lica, koji su podneli primedbe u toku trajanja javnog uvida.