foto: PD Gornjak
Vesti

“Sa Vanjom u planine” na Via Ferati Gornjak

Prošlog vikenda Planinarsko društvo “Gornjak” iz Petrovca na Mlavi je na Via Ferati Gornjak bilo domaćin televizijskoj ekipi koja realizuje emisiju “Sa Vanjom u planine”, koja se emituje na turističkom kanalu Balkan Trip i koja je veoma popularna kod planinara i alpinista u Srbiji.

foto: PD Gornjak

Vanja Nikolić je uspešno sa svojom ekipom prešla celu feratu, na vrhu su je sačekali planinari PD “Gornjak” i BPD “Golubac”, a druga grupa planinara je tv ekipi pripremila posluženje kod česme 4 Lule. Prema rečima Vanjinog tima ovo će biti jedna od najlepših emisija iz dosadašnje produkcije.

Serijal emisija “Sa Vanjom u planine” bavi se planinarenjem i promocijom prirodnih lepota Srbije. Nakon godinu dana prikazivanja, da je kompletna priča prevazišla okvire televizijske emisije svedoče brojni komentari na društvenim mrežama, prema kojima su se mnogi opredelili za planinarenje, povratak prirodi, zdrav način života, upoznavanje prirodnih lepota naše zemlje, kulture, istorije i tradicije.

Emisija iz Petrovca na Mlavi, sa Via Ferate Gornjak biće emitovana u utorak, 20.aprila 2021. godine, od 15h i 21h, na kanalu Balkan Trip, a od srede u 20h.