Vesti

Završen 26. turnir u malom fudbalu “Dani fudbala 2021”

Finalnim utakmicama u petak, 23. jula 2021. u Petrovcu na Mlavi završen je 26. turnir u malom fudbalu “Dani fudbala 2021”. Pred punim tribinama sportskog terena Srednje škole „Mladost“ najpre su odigrane utakmice mlađih kategorija.

U kategoriji kolibri treće mesto je osvojila ekipa Evropa komerc, drugo mesto pripalo je ekipi Nik elektro – Bane keramika, prvo mesto osvojila je ekipa Euro shop.

U kategoriji mlađih petlića, treće mesto osvojila je ekipa Auto Servis – Bane, drugo mesto pripalo je ekipi Geonix, prvo mesto pripalo je ekipi Ibar trgovina – Saša Saks.

U kategoriji petlića, ekipa Studio King osvojila je treće mesto, drugo mesto u ovoj kategoriji pripalo je ekipi Zrmanja, dok je ekipa Srmeks – Vaš auto osvojila prvo mesto.

U kategoriji pionira, treće mesto osvojila je ekipa Baleja DOO, drugo mesto Gvoždara Bane, pobednik u ovoj kategoriji je Geo Image.

U kategoriji kadeta, treće mesto osvojila je Andelit gradnja, drugo mesto Guma centar – Bela Reka, prvo mesto pripalo je ekipi Euro mlin.

U kategoriji veterana, najbolja je bila ekipa Kira i Drugari. Blagojevic Pred utakmicu za prvo mesto euforiju na igralištu Srednje škole „Mladost“ izazvali su gosti, popularni jutjuberi Đota, Super Nole Gloryday.

Pobednik turnira u malom fudbalu „Dani fudbala Petrovac na Mlavi 2021“ je ekipa Simić Petrol, kojoj je pored pehara i medalja pripala novčana nagrada od 500.000 dinara. Drugo mesto pripalo je ekipi Evropa Komerc, dok je treća ekipa Jugi Ranovac.

Najbolji strelac na turniru ove godine bio je, sa 6 pogodaka za ekipu Simić Petrol, Nemanja Bainović. Najbolji golman je Jakov Vulić iz ekipe Evropa Komerc.

Organizator turnira je i ove godine bio Sportski savez opštine Petrovac na Mlavi, suorganizatori Srednja Skola “Mladost”, Sportski centar, Opštinski fudbalski savez, Kulturno prosvetni centar i Direkcija za omladinu i sport. Pokrovitelj turnira je Opština Petrovac na Mlavi.