Vesti

Petrovac na Mlavi učestvuje na 10. Međunarodnom sajmu sporta

Jubilarni 10. Međunarodni sajam sporta 2021.god, pod nazivom “BUDI I TI ŠAMPION”, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, svečano je otvoren u petak, 24. septembra 2021. godine na Adi Ciganliji.

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić svečano je otvorio ovogodišnji sajam. Prisutnima su se pored predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka, obratili i predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljević.

Sportski savez opštine Petrovac na Mlavi zajedno sa Direkcijom za omladinu i sport opštine Petrovac na Mlavi, učesnici su ove manifestacije.

Organizator ove sportske manifestacije je Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Sajam se održava od 24. do 26. septembra, u okviru programa predviđene su aktivnosti vezane za demonstracije različitih sportova svakoga dana od 10.00 – 18.00 časova. Ulaz za sve aktivnosti je slobodan.