Vesti

Premijera nove predstave početkom decembra

Petrovačko pozorište “Dragoljub Milosavljević Gula” počelo je sa pripremama nove predstave, u režiji dramaturga i dugogodišnjeg upravnika kruševačkog pozorišta Branislava Nedića.

Premijera predstave “Zamalo preljubnici”, po tekstu Rej Kunija i Džona Čepmana, očekuje se početkom meseca decembra u produkciji KPC-a i uz podršku mlekare “Homolje – Eko fil” i opštine Petrovac na Mlavi.

A novembarski i decembarski program u Kulturno prosvetnog centra Petrovac na Mlavi biće dinamičan i raznovrstan. Do kraja meseca na programu KPC-a su:

U sredu,17. novembra sa početkom u 18h u biće odigrana predstava za decu “Hrabri krojač”, povodom obeležavanja Svetskog dana prevremeno rođene dece, u organizaciji Direkcije za omladinu i sport i KPC-a Petrovac na Mlavi, pod pokroviteljstvom Opštine Petrovac na Mlavi.

Ulaz je slobodan uz poštovanje epidemioloških mera.

U utorak, 23.11.2021. od 20h petrovačka publika imaće priliku da uživa u urnebesnoj komediji “Laži me”, u kojoj igraju fenomenalna Sandra Bugarski i maestralni komičar Aleksandar Dunić. Karte će biti u prodaji od 15. novembra na biletarnici Bioskopa od 10 – 14h, radnim danima.