Vesti

U naselju Bistrica asfaltira se put ka crkvi

U Bistrici su u toku radovi na asfaltiranju puta za crkvu u ovom naselju. Radove su danas obišli predsednik SO Petrovac na Mlavi Milanče Aćimović, član Opštinskog veća Saša Živojinović i pomoćnik predsednika opštine Boris Gvozdić, koji je u obraćanju medijima izrazio zahvalnost meštanima Bistrice koji su prošle godine sopstvenim sredstvima finansirali asfaltiranje jedne deonice ovoga puta i tako uveliko pomogli da se ovaj projekat sada u potpunosti realizuje.

Pored ove ulice na području opštine vrši se asfaltiranje još deonica, ulice Vere Gvozdenović i Goranska u gradu, a ubrzo će uslediti i radovi u naselju Vezičevo, gde će biti asfaltirana Korenička ulica, kao i ulica ka groblju Karaula u Petrovcu. Svi ovi radovi finansiraju se sredstvima iz budžeta Opštine.

Osim ovih putnih pravaca realizuje se projekat koji se finansira sredstvima Kabineta za razvoj nedovoljno razvijenih opština. U ulici Jovana Jovanovića Zmaja radovi su završeni, pored nje radiće se dva putna pravca u naselju Leskovac.