foto: privatna arhiva
Vesti

Sledeće nedelje u Petrovcu na Mlavi humanitarni bazar za Ognjena

Od 26. do 30. aprila na gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi biće organizovan humanitarni bazar za Ognjena.

Naš maleni sugrađanin Ognjen ima 6 godina i boluje od cerebralne paralize. Kako bi još više napredovao neophodna mu je operacija, rehabilitacija i ortopedska pomagala koja iziskuju značajne troškove, koje porodica nije u mogućnosti finansijski da isprati. Za ceo proces lečenja potrebno je 20.000 evra.

Zahvaljujući ljudima dobre volje koji su želeli da se priključe ovoj humanitarnoj akciji, na bazaru će se naći uskršnje dekoracije koje su pravila deca iz centralnog objekta PU „Galeb“ i izdvojenih odeljenja pri seoskim školama opštine Petrovac na Mlavi, zatim uskršnjih medenjaka, kolača, peciva, limunade, balona, vaučera kozmetičkih i frizerskih salona iz naše opštine, vaučera za masažu i još mnogo lepih stvari…

Ognjen neće biti tu jer je trenutno na lečenju u Novom Sadu gde ima fizikalne terapije u trajanju od 4 sata dnevno i dodatnih 3 sata ostalih neophodnih terapija, ali zato je važno da se svi ujedinimo i pomognemo Ognjenu da ode na operaciju i napravi svoj prvi korak.

Vidimo se na trgu u Petrovcu na Mlavi od 26. do 30.aprila, sa početkom u 09 časova na Humanitarnom uskršnjem bazaru za Ognjena.

U utorak 27. aprila, na gradski trg će doći maskote Požarevac sa svojim crtanim junacima sa kojima se mališani mogu družiti od 11 do 12h.

Pomozimo Ognjenu! Upišimo 403 i pošaljimo SMS na 3030.

Takođe, možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.