Vesti

Novi koncept trgovine – objekat DTL VIVA FRESH u Petrovcu na Mlavi

Nakon skoro dve decenije poslovanja, VIVA marketi su otvorili potpuno nov koncept trgovine – objekat DTL VIVA FRESH. Danas je svečano otvoren renovirani objekat VIVA FRESH u centru grada, u kome će naši sugrađani u mesari, pijaci, pekari uvek imati priliku da kupe sveže, sočne i kvalitetne proizvode, kao i kafu za poneti.

Objekat su, zajedno sa vlasnikom Dejanom Ljubomirovićem i generalnim direktorom Dejanom Rajićem, svečano otvorili troje radnika Moma, Nataša i Nikolina, koji su pre 19 godina rad u preduzeću “Kastrum”, započeli upravo u ovom, sada renoviranom, objektu.

Svi potrošači ovde mogu naći proizvode “Nema bolje – PODHOMOLJE, prerada mesa”, firme koja je potekla iz ovog lanca trgovine. Takođe, u ponudi je i naručivanje pečenog mesa i suhomesnatih proizvoda za sve vrste proslava.

Ovo je prva VIVA Fresh prodavnica u nizu u razvojnom planu preduzeća “Kastrum”.

Još od osnivanja, 2002. godine, danas sa više od 200 zaposlenih u preko 30 maloprodajnih objekata, paralelno sa razvojem poslovanja i proširivanjem prodajne mreže objekata, Preduzeće “Kastrum” se nizom akcija koje organizuje ili podržava ističe kao pravi primer društveno odrgovorne firme i podržava mnoge akcije u zajednici u kojoj posluje.