Vesti

Novogodišnja nedelja u PU “Galeb”

Novogodišnjim praznicima se najviše obraduju najmlađi, a ovi dani, na kraju godine, ispunjeni su veselim i zabavnim dešavanjima.

U Predškolskoj ustanovi “Galeb” u Petrovcu na Mlavi Novogodišnja nedelja otpočinje u ponedeljak, 27.12.2021. slanjem novogodišnjih želja Deda Mrazu. Istog dana deca iz pripremnih predškolskih grupa posetiće biblioteku u našem gradu gde će okititi jelku na dečjem odeljenju i učestvovati u nagradnoj tomboli.

U utorak će deca moći da pogledaju pozorišnu predstavu “Novogodišnja Crvenkapa”.

Trećeg dana Novogodišnje nedelje, u sredu, organizuju se žurke, bal pod maskama, a deca pripremnih predškolskih grupa na 4 sata iz centralnog objekta spremaju priredbu, koju će roditelji moći da pogledaju u formi video snimka, zbog trenutne epidemijske situacije.

Priredbe će na isti način biti održane i u objektu u Velikom Laolu, kao i u izdvojenom odeljenju u Ranovcu u saradnji sa osnovnom školom. U objektu u Šetonju deca će učestvovati u novogodišnjoj radionici, a deca iz odeljenja u Rašancu su u saradnji sa roditeljima izradila ukrase koji će se prodavati na gradskom trgu.

Najradosniji dan je četvrtak, 30.12. kada u vrtić dolazi Deda Mraz da ispuni one novogodišnje želje koje su mu deca poslala u ponedeljak.

U ime zaposlenih u Predškolskoj ustanovi „Galeb“ i svoje ime, direktorka Danijela Lazić je poželelela da Nova 2022. godina bude bolja od ove koja je za nama, da nam donese mnogo zdravlja, radosti, mira i porodične sreće.