Vesti

Bogat program Kulturno prosvetnog centra

Na konferenciji za novinare direktorka Kulturno prosvetnog centra Petrovac na Mlavi Milica Ilić je, pored dešavanja za mart, najavila da će Festival glumačkih ostvarenja „Gulini dani“ biti održan od 13. do 20. aprila. U takmičarskm delu učestvovaće sedam pozorišta iz Srbije i Crne Gore, a u čast nagrađenih biće odigrana profesionalna predstava pozorišta izNovog Sada.

Opštinska manifestacija Takmičenje sela otpočeće 25. aprila i trajaće do kraja avgusta. Ovo je najmasovnja manifestacija na području opštine, sa dugom tradicijom i KPC poziva mesne zajednice da se prijave za učešće i predstave svoja sela.

Nakon osmomartovskog koncerta Miloša Radovića u petak, 11. marta u bioskopu Delo biće prikazan dokumentarni film „Srbijo, dušo moja“, sa dve projekcije, najpre za učenike srednje škole, a potom i za građanstvo od 19h.

U sredu, 16. marta gostuje pozorište „Stevan Sremac“ iz Sente sa predstavom „Sarme za poneti“, a 25. marta u Kulturno prosvetnom centru gostuje „Atelje 2012“ sa predstavom „Ruska smrt“.