Vesti

Završen 27. turnir u malom fudbalu u Petrovcu na Mlavi

27. turnir u malom fudbalu u Petrovcu na Mlavi DANI FUDBALA 2022. opravdao je i potvrdio epitet jednog od najboljih turnira u Srbiji, po fondu nagrada, posećenosti i samoj organizaciji turnira.

Finalno veče ispratilo je više od 3.500 hiljade gledalaca na tribinama i isto tolišto kraj malih ekrana, posredstvom prenosa uživo TV Mlava.

Finalne večeri najpre su odigrane utakmice mladjih kategorija nakon čega je usledila dodela nagrada najboljima

Kolibri:

1.Euro shop

2.Boom taxi

3.stamparija ADD Vert

Mladji petlići:

1.Trgovački 2012

2.Spektar V

3. Auto servis Bane

Petlići:

1.Bane vodovod

2.Geometri geo house geo nix

3.Ibar trgovina

Pioniri:

1.Zrmanja

2.Gvožđara Bane

3.Auto servis Igor Aleksandrovac

Kadeti:

1.Geo Imate

2. Live sound

3.Veterinarska stanica Pet Vet lek

Potom suusledile utakmice seniora za 3. mesto i pobednika Petrovačkog turnira u malom fudbalu. Plasman seniora bio je sledeći:

1.ekipa “Sind” Šabac

2.ekipa “Simić petrol”

3.ekipa “Evropa Komerc”

Najbolji golman turnira je Jakov Vulić iz ekipe “Sind” Šabac, titulu najboljeg strelca sa ubedljivo najvećim brojem golova poneo je Nemanja Bainović iz ekipe “Simić petrol”, a za najboljeg igrača proglašen je Slobodan Rajčević iz pobedničke ekipe.

Pokrovitelj turnira je i ove godine bila Opština Petrovac na Mlavi, a organizatori Klub malog fudbala „Euro – Lider” i Sportski savez opštine , suorganizatori su bili Srednja škola „Mladost”i Sportski centar “Dragutin Tomasevic“.

Turnir je otvoren 26. juna, hiljade posetilaca je u gradu na Mlavi svake večeri uživalo i u malom fudbalu i u veoma bogatim pratećim sadržajima oko terena i kada je u pitanju zabava za decu i kada su u pitanju osveženje i gurmanski specijaliteti.