Vesti

CENA MINUS ZA TRI + u Petrovcu na Mlavi

foto: triplus.org.rs

U petak, 4. novembra, n a sastanku u opštini Petrovac na Mlavi Pokret za decu TRI PLUS predstavio je jedinstvenu aplikaciju namenjenu svim roditeljima koji ostvaruju pravo na “ponosnu karticu“ koja im omogućuje popuste u preko 2.500 objekata širom Srije.

Opština Petrovac na Mlavi je partner na projektu već dve godine kako bi pomogla porodicama sa troje i više dece. Na sastanku je saopšteno da će posebnom odlukom, koja će biti predložena Skupštini na usvajanje, Opština Petrovac na Mlavi definisati način umanjenja cene komunalnih usluga i besplatnog parkiranja.

Sama mobilna aplikacija “Tri plus“ će u 2023. godini pored popusta doneti i nove pogodnosti i privilegije za roditelje sa troje i više dece koje se ogledaju u uspostavljanju ličnog QR koda za svakog roditelja koji je ostvario pravo na karticu, razvijenoj društvenoj mreži u kojoj porodice sa troje i više dece mogu razmenjivati i poklanjati potrebne i nepotrebne stvari, onlajn pristup „Tri plus prodavnici”, mogućnost plaćanja računa sa popustom i svakodnevna obaveštenja o značajnim informacijama.

Ovoj akciji i Pokretu TRI PLUS priključili su se Butik za decu “Ela” i “Slatka kuća” koji će odobravati popuste porodicama sa troje i više dece.