Vesti

Otvoren Market VIVA DTL Kučevo

U Kučevu je danas svečano otvoren novi prodajni objekat kompanije Kastrum – Market VIVA DTL Kučevo. Objekat su svečanim presecanjem vrpce otvorili predsednik Opštine Kučevo dr Ivan Rajičić i Dejan Ljubomirović, vlasnik VIVA DTL. Ovom važnom danu i za Kučevo, za Kastrum i za Domaći Trgovinski Lanac prisustvovao je i direktor DTL – a Obrad Popović.

Ovo je treći objekat ovog formata, sa prodajnim prostorom od oko 400 kvadrata, a 32. objekat u lancu petrovačkog preduzeća Kastrum. U novom objektu upošljeno je 17 Kučevljana, a više od 250 u svim objektima ovog trgovinskog lanca.

Dobrodošlicu novom članu zajednice poželelo je, svojim nastupom i Kulturno umetničko društvo Štule iz Voluje ali brojni meštani kučeva i okolnih mesta, koji su poželeli uspešno poslovanje novoj firmi.

Kompanija Kastrum VIVA DTL posluje na području opština Petrovac na Mlavi, Žagubica, Svilajnac, Žabari i Kučevo. Prošle godine preduzeće Kastrum VIVA DTL je proslavilo 20 godina uspešnog rada. Od porodične firme i prvog objekta otvorenog 2002. godine ovo preduzeće je postalo vodeći regionalni lanac VIVA DTL.