Vesti

Kampanja „PAŽLJIVO SA ŽIVOTIMA“

U Petrovcu na Mlavi se sutra sporovodi kampanja poscećena unapređenju bezbednosti ugroženih kategorija učesnika u saobraćaju „PAŽLJIVO SA ŽIVOTIMA“

Program kampanje:

08:00һ: Postavljanje pulta sa promoterima na zelenoj pijaci u Petrovcu na Mlavi – promocija bezbednosti saobraćaja u okviru kampanje za lica starija od 65 godina;

08:00h: Edukacija dece na montažno -demontažnom poligonu za učenike prvih razreda OŠ „Bata Bulić“ Petrovac na Mlavi u dvorištu škole, potom od 09:05h: Edukacija dece na montažno-demontažnom poligonu za učenike prvih razreda Osnovnih škola sa područja teritorije opštine Petrovac na Mlavi.

10:00һ (3. i 4. čas u školi): Edukacija dece na virtuelnom saobraćajnom poligonu – za učenike trećih razreda OŠ „Bata Bulić“ Petrovac na Mlavi.

10:30һ: Edukacija starih osoba (65+) u Domu penzionera u Petrovcu na Mlavi.

12:30һ: Edukacija mladih, za učenike završnih godina srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi.

14:00h: U pešačkoj ulici promocija bezbednosti saobraćaja za mlade, bicikliste, pešake, mopediste…

14:00h: Edukacija dece u okviru projekta sigurni putevi za decu za učenike četvrtih razreda Osnovnih škola sa područja teritorije opštine Petrovac na Mlavi u OŠ „Bata Bulić“ u Petrovcu na Mlavi.

14:00h: Kampanja za vozače putničkih automobila i teretnih vozila u ul. Srpskih vladara u Petrovcu na Mlavi, uz asistenciju saobraćajne policije (kontrolni punkt saobraćajne policije).

15:30h: Kampanja za vozače traktora u Lovačkom domu u Rašancu.

17:00h: Edukacija o pravilnom korišćenju dečijih autosedišta i dodela dečijih autosedišta u velikoj sali Opštine Petrovac na Mlavi.

Za sve učesnike kampanje obezbeđeni su prigodni pokloni u vidu promotivno-preventivnog materijala.

Organizator kampanje je Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.