Vesti

Otpočelo preuzimanje Ponosnih kartica “Cena minus za 3 +”

Opština Petrovac na Mlavi obaveštava sugrađane da svoje Ponosne kartice „Cena minus za 3 +“ mogu preuzeti svakog radnog dana u kancelariji broj 26 u zgradi opštinske uprave, od 07:00 do 15:00č.

Pokret za decu TRI PLUS je u saradnji sa opštinom Petrovac na Mlavi u 2021. godini realizovao projekat Ponosna kartica „Cena minus za 3 +“ koji za cilj ima da se pokaže poštovanje prema porodicama sa troje i više dece. Pokret za decu TRI PLUS predložio je ukupno 15 mera socijalne podrške i pogodnosti za porodice sa troje i više dece od kojih su jednu uspeli sami da realizuju : personalizovana kartica na ime majke koja omogućava porodici sa troje i više dece besplatne usluge i popuste. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane preduzetnike i kompanije sa teritorije naše opštine, koji žele da se priključe pokretu, da to učine i da nas kontaktiraju. Za dodatne informacije o pogodnostima koje ostvarujete ovom karticom možete pogledati sajt https://triplus.org.rs/ .

Da bi nas u budućnosti bilo isto kao i danas, zavisi isključivo od broja porodica sa troje i više dece. Danas nas ima 138.000, a neophodno je da bude oko 800.000 kako bi naši potomci živeli u zemlji koja će se zvati kao i danas – SRBIJA.

Majke sa troje i više dece koje se nisu do sada prijavile za karticu, mogu dobiti sve informacije u vezi podnošenja zahteva u pisarnici opštinske uprave, kancelarija broj 5, pozivom na telefon 332-722 lokal 235 ili putem imejla na pr@petrovacnamlavi.rs .

IMA, DA NAS IMA!