Vesti

Pekara Milanović otvorila osmi objekat

Pekara Milanović iz Petrovca na Mlavi je danas otvorila maloprodajni objekat u Požarevcu. Duže od 20 godina ova firma predstavlja pozitivan primer porodičnog poslovanja dvojice braće koji zahvaljujući profesionalizmu raste postepeno iz godine u godinu.

Zahvaljujući požrtvovanom višedecenijskom radu porodica Milanović otvara svoj prvi objekat u gradu Požarevcu, a u svom lancu pekara, ovo je osmi po redu. U Petrovcu na Mlavi pored proizvodnje, nalaze se četiri maloprodajna objekta, tri pekare i picerija, potom maloprodajni objekat u Svilajncu, Žabarima i Šetonju. Pored ovog već sada impozantnog broja, pekara Milanović u vidu ima dalje širenje u predstojećem periodu. Firma je osnovana davne 2002. godine, a danas pored lanca pekara, firma broji oko 80 radnika. Pored hleba, koji predstavlja osnovu pekarstva, slanih i slatkih peciva, pozamašni asortiman obuhvata poslastičarski deo, sa kolačima i sladoledom prvoklasnog kvaliteta.

Novootvoreni objekat u Požarevcu sastoji se od prodajnog i pripremnog prostora, ukupne površine oko 120m2. Maloprodajni objekat nalazi se na adresi Moše Pijade 34, radiće u tri smene i trenutno upošljava 12 radnika.