Vesti

Prijem za sjajne i snažne petrovačke sportiste

U Sportskom savezu opštine Petrovac na Mlavi danas je priređen prijem povodom izuzetnih uspeha klubova i sportista iz naše opštine. Na 13. Državnom prvenstvu u sportskom obaranju ruke koje je održano u Vrnjačkoj Banji Klub sportskog obaranja ruke „Vukovi“ iz Petrovca na Mlavi učestvovao sa10 takmičaraa i osvojio 9 medalja

Dve zlatne u kategoriji juniora osvojio je Nemanja Milanović, dok je u kategoriji seniora osvojio srebrnu i bronzanu. U kategoriji seniora do 90kg Petar Vavić je osvojio bronzu,Marko Mihajlović je osvojio bronzu i levom i desnom i Master klas – zlato levom i desnom rukom i apsolutni pobednik Rale Milojković.

Ovim rezultatima je dvadesetjednogodišnji Nemanja Milanović postao član Reprezentacije Srbije.

Kik boks klub „California“ iz Petrovca na Mlavi je na WAKO Evropskom kik boks kupu Srbija Open osvojio 4 medalje:

Vuk Glasnović je u kategoriji seniora osvojio srebrnu i bronzanu medalju, a šesnaestogodišnji Mateja Trivunović u kategoriji juniora srebro i bronzu.

Na Ovom međunarodnom prvenstvu koje je organizovao Kik boks savez Srbije učestvovalo je 16 evropskih zemalja. Kik boks klub „California“ ima 15 članova koji treniraju dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 20 časova u sali stare osnovne škole. Klub sportskog obaranja ruke Vukovi koji takođe ima 15 članova na gotovo svim državnim prvenstvima ostvaruje izuzetne rezultate.