Uncategorized

U toku je prijava za polaganje prijemnog ispita za RAČUNARSKI SMER

Srednja škola “Mladost” Petrovac na Mlavi obaveštava učenike osmih razreda koji žele da upišu gimnazijski smer za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku da je u toku prijava za polaganje prijemnog ispita za RAČUNARSKI SMER.

Učenici koji su se prijavili za polaganje prijemnog ispita za upis u Gimnazijsko odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku PRIJAVLjUJU SE slanjem mejla na: gimnazijamladost@mts.rs i popunjavanjem elektronskog obrasca prijave, gde je u tekstu mejla potrebno navesti generički broj koji su učenici dobili pri prvom onlajn prijavljivanju početkom aprila meseca.

Prijava za polaganje prijemnog ispita se nalazi na sledećem linku:

http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1.doc

U obrascu prijave se navodi šifra koju učenik dobija i upisuje se u njegovu knjižicu. Ove šifre će učenici dostaviti kada ih dobiju u matičnoj osnovnoj školi.

Škola potvrđuje prijem Prijave za polaganje prijemnog ispita tako što potvrdi prijem mejla (odgovor mejlom).

Učenici koji nisu uspeli da izvrše onlajn prijavu, ili se nisu uopšte prijavili (nemaju generički broj), mogu da se prijave popunjavanjem i štampanjem obrasca iste prijave, koji lično predaju u školi koju  žele da upišu. Overen primerak prijave je dokaz da je izvršeno prijavljivanje.

Prijavljivanje za polaganje prijemnih ispita (slanjem mejla ili direktno) obavlja se od 18. do 21. maja 2020. godine. Srednja škola obezbeđuje da se u periodu od 8 časova do 20 časova, na mejl adresu koja je navedena i potvrđena od strane škole, potvrđuje prijem prijave.

Izvor: Srednja škola Mladost Petrovac na Mlavi