Sport

U Petrovcu na Mlavi održano Prvenstvo Centralne Srbije u rvanju grčko rimskim stilom

U Petrovcu na Mlavi je u nedelju održano Prvenstvo Centralne Srbije u rvanju grčko rimskim stilom i rvanju za žene. Rvački klub “Zmajevi” je bio domaćin rvačima kategorija U17, U13 i seniori. Na takmičenju je učestvovalo 150 takmičara iz: Valjeva, Kragujevca, Čačka, Šapca i Petrovca na Mlavi.

Ovo prvenstvo je kvalifikaciono za odlazak na Državno prvenstvo koje će biti održano u maju. Gosti na Prvenstvu su bili Đorđe Kalanović predsednik Rvačkog saveza Centralne Srbije i Aleksandar Maksimović osvajač mnogih medalja za Republiku Srbiju i nosilac nacionalnog priznanja.

Za Rvački klub Zmajevi ovo prvenstvo je bilo veoma uspešno. Zlatne medalje u svojim kategorijama su osvojili: Sonja Milić, Marija Ivanović, Aleksandra Miletić, Anđela Vasiljević, Marija Ivanović, Miloš Ivanović, Uroš Marković i Martin Mirković. Srebrne medalje su osvojili: Denis Nikolić, Mladen Nikolić, Aleksa Nikolić, Andrija Jovanović, Uroš Trailović, Vojin Ugrinović i Jovan Branković, dok se bronzanim odličjem oktio Matija Matejić.

Ženski seniorski tim Zmajeva je ekipno osvojio prvo mesto.