Vesti

Novogodišnja nedelja u Pu “Galeb”

Novogodišnja nedelja u Predškolskoj ustanovi “Galeb” donosi mnogo radosti i ispunjena je aktivnostima kojima se najavljuje dolazak Nove 2023. godine. U centralnom objektu, kao i izdvojenim objektima i odeljenjima vaspitači su sa decom i roditeljima osmislili raznovrsna događanja koja za cilj imaju da se deca druže, igraju i raduju novogodišnjim praznicima. U zavisnosti od uzrasta dece organizuju se radionice, kvizovi, žurke, vašari, priredbe.

PU „Galeb“ ima izuzetnu saradnju sa osnovnim školama, koja posebno dolazi do izražaja kada je u pitanju zajednička organizacija aktivnosti, pa će tako i ove godine izdvojena odeljenja novogodišnje aktivnosti održati u saradnji sa školama.

U Kamenovu će deca iz vrtića dati doprinos svojim učešćem na novogodišnjoj priredbi koju organizuje Kulturno-umetničko društvo u Kamenovu, a u Velikom Laolu će 8. januara 2023. godine biti održana priredba u Domu kulture na kojoj će osim dece iz vrtića u Velikom Laolu, učestvovati još nekoliko predškolskih grupa iz okolnih sela.

U centralnom objektu u Petrovcu na Mlavi raspored aktivnosti je sledeći:

– Ponedeljak – novogodišnji poligon “Staza Deda Mraza”

– Utorak – novogodišnji kviz i likovne radionice

– Sreda – predstava “Majstor Mario novogodišnji san ostvario”

– Četvrtak – dolazak Deda Mraza