Vesti

Šest medalja za petrovačke atletičare u Smederevu

Atletičari AK „Dragutin Tomašević“ su nastavili da nižu uspehe. U nedelju je u organizaciji Atletskog saveza centralne Srbije i Atletskog kluba Smederevo održana Kros liga Centralne Srbije.

Atletski klub Dragutin Tomašević imao je svoje predstavnike koji su ostvarili sledeće rezultate: Petar Petrović u kategoriji atletskih škola A prvo mesto na trci na 200 m, Lola Jordanov na trci na 500 m prvo mesto u kategoriji atletskih škola, Sofija Marković je osvojila drugo mesto na 1500 m, Marija Bojić treće mesto na 1500 m u kategoriji starijih pionirki, Filip Bojić je u kategoriji starijih pionira na 2.000 m osvojio drugo mesto, Zoran Stojanović u kategoriji m 45+ osvojio drugo mesto.

Zapažene rezultate su ostvarili Kristina Horvat, Andrea Stojanovski, Milena Miladinović, Lazar Stojilović, Nikola Miklić, Marijana Ivanović i Stojanović Ognjen.

Na takmičenju su učestvovali i atletičari iz Beograda, Požarevca, Smederevske Palanke, Vlasotinca, Bora, Kraljeva, Kruševca, Sremske Mitrovice, Užica, Valjeva i Novog Pazara.