Vesti

Prezentacija novih trendova u dizajnu enterijera

U novom poslovnom prostoru firme Stari hrast u Zabrđu predstavnici Kronošpana Srbija održali su prezentaciju najnovijih dezena pločastih materijala za opremanje enterijera. Predstavnici firme TIS Ivanjica su ovom prilikom prezentovali okove, koji svojim inovativnim rešenjima u velikoj meri podižu funcionalnost elemenata nameštaja.

Prezentaciji su prisustvovali saradnici, stolari, sa kojim Stari hrast dugi niz godina sarađuje, arhitekte i svi oni žele da budu u toku sa najnovijim trendovima dizajna i opremanja enterijera.

Uz lepo druženje bila je ovo prilika da se steknu nova saznanja, korisne informacije, razmene iskustva, kao i da se poslovna saradnja podigne na viši nivo na zadovoljstvo svih prisutnih, a mi smo iskoristili priliku kako bismo porazgovarali sa starijim, iskusnijim stolarima o tome kako gledaju na savremena dostignuća u ovoj delatnosti.

Porodična firma Stari hrast u Zabrđu ima dugu tradiciju u oblasti obrade drveta. Od 1991. godine, pod nazivom “Stari hrast”, po stoletnom hrastu koji krasi dvorište firme, generacije su gradile ugled i firme i zajednice u kojoj žive.